Cursus Bevallen Like a Pro

Een lessenreeks van 3 momenten om je voor te bereiden op de bevalling en kraamperiode. Voor de vierde sessie over borstvoeding is er een mogelijkheid om je apart in te schrijven.

Wanneer?                                    29 mei van 19u tot 21u30,          3 juni, 10 juni & 17 juni* steeds van van 10u tot 12u30

*(borstvoedingssessie)

Waar? Kwikstraat 39A, 3078 Kortenberg (praktijk Vuurvlinder)

Prijs: 240 EUR voor de reeks van 3 sessies (per koppel)                40 EUR voor de sessie over borstvoeding* (per persoon)

*Je kan je inschrijven voor de hele reeks (4 sessies), of enkel voor de drie eerste, of voor de sessie over borstvoeding apart (17 juni). 

Arbeid & Bevalling

Hoe weet je of je arbeid begonnen is? Wat zijn weeën? Wanneer bel je de vroedvrouw of wanneer ga je naar het ziekenhuis? Wat gebeurt er allemaal in je lichaam tijdens de arbeid? Hoe kan de geboortepartner helpen? Waar wil je bevallen? Welke bevalhoudingen bestaan er? Wanneer kan je het bad in? Hoe ga je om met de pijn? Wat als het anders loopt? Massage- en ademhalingsoefeningen…

Kraamperiode

Hoe zien de eerste dagen/weken eruit met een pasgeboren baby? Tips & tricks om goed met de uitdagingen deze periode om te kunnen. Waar kan je je aan verwachten in deze eerste periode? Zelfzorg wat houdt dat in gedurende de kraamtijd?… 

Borstvoeding like a pro (apart in te schrijven)

Hoe start je aan het avontuur borstvoeding? Of twijfel je nog en wil je wat meer informatie? Welke uitdagingen zijn er in die eerste periode? Misschien heb je al ervaring en wil je wat opfrissing? Deze interactieve sessie is geschikt voor iedereen.

Privé cursus

Volg je niet graag een cursus in groep, maar liever onder jullie twee of alleen? Dat kan. Dit is mogelijk zowel op locatie als aan huis. Tarieven en data op aanvraag, afhankelijk van jullie wensen. 

 

Schrijf je in

Ik schrijf me in voor:

Laat je dragen door Elle vroedvrouwen bij het wakker worden van je kinderwens

Tijdens de zwangerschap

Bij de voorbereiding op geboorte van nieuw leven

Doorheen de kraamtijd & het prille ouderschap.

 #samendragen

Elle vroedvrouwen

info@ellevroedvrouwen.be
016/664.391

Eekhoornstraat 24 3070 Kortenberg

Privacy policy

Cookiebeleid

ontwerp © cardemom